tisdag 30 september 2008

ojojoj

igår basunerades det ju ut i media att alex schulman och katrin zytomierska separerat, och det redan i somras.
igår berättade alex för första gången om detta i sin blogg, samt att han träffat en ny kvinna, amanda (syster till hanna widell), "kvinnan i sitt liv" som han uttrycker det.
kvällstidningarna nappade såklart på detta och smällde upp minst en helsida, men kommentarerna om katrins reaktion på alex bloggande var inte i närheten av hur katrin verkligen reagerat på alex blogginlägg.
kollade hennes blogg idag, och omg! från att de tidigare bägge bestämt sagt att de inte skriver om sina mest privata saker i bloggarna, till ren och skär öppenhet. katrin fullkomligt öser ur sig bitterhet över alex agerande.
jag är faktiskt förvånad över att katrin skriver så öppet om sina känslor som hon gör.
och lite smått patetiskt är det att en trettioårig kvinna känner sig manad att skriva inlägg som detta med att hon träffat en filip och blivit kär på fem minuter, vilket ju såklart är en parodi på att alex beskriver sin nya som kvinnan i sitt liv efter att tydligen bara dejtat henne i några veckor.

visst, jag förstår katrins känslor fullt ut, men blogga inte om det som vore det din privata dagbok!
for fogs sake!
hoppas alex är mogen nog att inte starta en pajkastning, utan håller sig till detta enda inlägg.
och hoppas katrin inser att denna privata fajt inte är något hon borde bjuda allmänheten på.
så tycker jag iaf.
(för deras egen skull, inte oss skvallertörstare.)

2 kommentarer:

Purusha sa...

Du kanske inte känner till alla detaljer i deras uppbrott, inte jag heller men så här skriver Susanne Backman i sin blogg och i kommentatorsfältet till Katrins blogg: "Nu är ju splittringen välkänd. Jag har, liksom alla andra, artikelkommenterat Bernt Hermeles artikel om Alex Shulmans nya tjej Amanda från produktionsbolaget Jarowski, på nätsajten realtid.
Amanda, kom ihåg när du sitter i sängen med blodig underläpp och sönderrivet nattlinne och en kolatokig Alex över dig med kudden i högsta hugg, var du läste det först! Alex Schulman är en kvinnomisshandlare! Ta dig ur relationen medan du har förståndet i behåll. Läs Katrins synpunkter på saken på finest.se. Polskan skaffar sig nu ett eget liv. Det är bra, det finns mat på Sleven, klänningar för sjutusen lax på Natalie Schuterman, champagnepraliner på NK och nybryggt espresso i varje bar i hela stan. Du har livet på dig att hitta en ny som inte slår, den här gången. Men fy fan, för Alex arbetsgivare, som håller honom bakom ryggen. Från Aftonbladet och framåt."

dotty sa...

hm, vet inte vad jag ska tro om det där.. vem är susanne backman liksom.. och var är hennes källa?