lördag 18 oktober 2008

jag tycker synd om katrin zytomierska

gillade hennes ex alex blogg innan den gick över styr och hamnade på skolgårdsnivå, där den fortfarande nu ligger och är totalt ointressant. katrin däremot har jag sett som en omogen uppmärksamhetstörstande tjej.
lite som en sextonårig kickersbrud med påklistrad attityd och taskig självkänsla.
och nu när hon skriver på finest.se har det verkligen visat sig att hon är en osäker, nära på sjukligt utseendefixerad tjej som med alla medel desperat försöker hävda sig och komma upp i alex nivå vad gäller att ha en elak tunga.
men där alex är en barnunge med brett ordföråd och rättstavning är katrin fortfarande en kickersbrud som står på skolgården och käftar emot lärarna och alla andra som säger saker som inte passar henne. hon påstår sig vara en stark självständig kvinna som tycker om det hon ser i spegeln. men grundat på det hon skriver i sin blogg och andra medier kan man mellan raderna se en osäker flicka som desperat kämpar för att passa in och bli sedd och accepterad. tragiskt är vad det är. önskar att hon får lite insikt och börjar tänka innan hon talar/skriver och inser att konsekvenserna inte bara är att sopa under mattan eller säga "i don´t caaaare!" då hon trampar någon på tårna mer än vad som är okej. och ursäkten till marcus birro i dagens blogg är ju en uppenbar flirt med tv4 för att inte bli uppsagd.

0 kommentarer: